2310618544 6972874635 Μοναστηρίου 28, Θεσσαλονίκη kristigd3@gmail.com

 

 

Λαπουρίδου ΜΕΠΕ
Χωματουργικές Εργασίες-Τεχνικη Εταιρεία, Θεσσαλονίκη


Η "Λαπουρίδου ΜΕΠΕ", με έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και τη δυνατότητα άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας, Λαπουρίδου ΜΕΠΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ένα εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο, σύγχρονο εξοπλισμό για να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Σε στενή συνεργασία με τα κορυφαία συνεργεία του χώρου, εξασφαλίζουμε ποιοτικές, οικονομικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε είδους κατασκευή που επιθυμείτε.

Περισσότερα
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Το έμπειρο και καταρτισμένο συνεργείο χειριστών και οδηγών που απασχολούμε είναι ικανό να αντιμετωπίσει τις ανάγκες οποιουδήποτε είδους έργου, ανεξαρτήτως της δυσκολίας του, εργαζόμενο με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Περισσότερα