2310618544 6972874635 Μοναστηρίου 28, Θεσσαλονίκη kristigd3@gmail.com
hero image

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 
  Λαπουρίδου ΜΕΠΕ
Χωματουργικές Εργασίες-Τεχνικη Εταιρεία, Θεσσαλονίκη
 
     
 

Η "Λαπουρίδου ΜΕΠΕ", με έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι εξειδικευμένη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και τη δυνατότητα άμεσης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης.

Με έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία μας είναι ικανή να αναλάβει και να εκτελέσει επιτυχώς κάθε είδους έργο στον τομέα της χωματουργικής και τεχνικής κατασκευής, είτε αυτό αφορά δημόσιους είτε ιδιωτικούς φορείς. Καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, πάντα με βάση τη συνεννόηση και τις ειδικές απαιτήσεις κάθε έργου.

 
     
     
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


είναι να παρέχουμε υπηρεσίες χωματουργικών εργασιών και τεχνικών έργων υψηλής ποιότητας, που να ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Επιδιώκουμε να είμαστε ο επικεφαλής στον τομέα μας, διατηρώντας πάντα υψηλά πρότυπα ακρίβειας, ασφάλειας και επαγγελματισμού. Μέσω της διαρκούς καινοτομίας και της συνεχούς βελτίωσης, βαδίζουμε προς την επίτευξη της αρτιότερης εκτέλεσης κάθε έργου, προσφέροντας στους πελάτες μας την απόλυτη ικανοποίηση και αξιοπιστία.
 
 
     
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

αναλαμβάνουμε κάθε έργο με απόλυτη δέσμευση προς την επίτευξη των στόχων και των αναγκών των πελατών μας. Κάθε φάση του έργου χειρίζεται με προσοχή και επιδεξιότητα, ενώ διατηρούμε στενή επικοινωνία με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή τους. Η ποιότητα και η ακρίβεια είναι τα χαρακτηριστικά της εργασίας μας, ενώ η ασφάλεια και η συμμόρφωση προς τα πρότυπα είναι πάντα στο επίκεντρο της δράσης μας.


 
 
     
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, το έμπειρο προσωπικό μας, έχει αποκτήσει την πείρα για να μπορεί να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις.
 
     
 
ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Εξαιρετική ποιότητα στις εκσκαφές, στις διαμορφώσεις, περιβαλλοντικών χώρων και στις κατεδαφίσεις.
 
     
 
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ
Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας.
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Χάρη στον σύγχρονο στόλο που διαθέτουμε, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.    
 
     
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ