2310618544 6972874635 Μοναστηρίου 28, Θεσσαλονίκη kristigd3@gmail.com
hero image

 

 
   
     
 

Λαπουρίδου ΜΕΠΕ
Χωματουργικές Εργασίες-Τεχνικη Εταιρεία, Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας, Λαπουρίδου ΜΕΠΕ, με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των κατασκευών, είναι η ιδανική επιλογή για την ανακαίνιση ή την κατασκευή του κτιρίου σας. Με εξειδικευμένο προσωπικό που ακούει προσεκτικά τις ανάγκες σας και συντάσσει κατάλληλες μελέτες, εγγυόμαστε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής.

Με προσήλωση στην επίτευξη των στόχων σας, ορίζουμε από κοινού το τελικό κόστος και το χρονοδιάγραμμα, εξασφαλίζοντας την άμεση έναρξη και ολοκλήρωση του έργου. Είτε πρόκειται για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου κτιρίου είτε για την κατασκευή ενός νέου, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας για το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

 
     
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε στενή συνεργασία με τα κορυφαία συνεργεία του χώρου, εξασφαλίζουμε ποιοτικές, οικονομικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε είδους κατασκευή που επιθυμείτε. Ο κύριος μας στόχος είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 
   
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Hλεκτρολογικές εργασίες
  Υδραυλικές εργασίες
  Μελέτες στατικών κτιρίων
  Αναπαλαιώσεις κτιρίων
  Κατασκευή δημοσίων έργων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων
  Bιομηχανικές εγκαταστάσεις
 
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ