2310618544 6972874635 Μοναστηρίου 28, Θεσσαλονίκη kristigd3@gmail.com
hero image

 

 
   
     
 

Λαπουρίδου ΜΕΠΕ
Χωματουργικές Εργασίες-Τεχνικη Εταιρεία, Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας, Λαπουρίδου ΜΕΠΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, διαθέτει ένα εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και τον απαραίτητο, σύγχρονο εξοπλισμό για να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση στον τομέα των χωματουργικών εργασιών.

Με φροντίδα και αφοσίωση προς την εργασία μας, επιδιώκουμε την ολοκλήρωση κάθε έργου με ακρίβεια και αξιοπιστία, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Με πάθος για την επαγγελματική μας δράση και επιμονή στη λεπτομέρεια, αναλαμβάνουμε κάθε πρόκληση χωρίς αναστολές και προβλήματα. Εκτελούμε παντός είδους χωματουργικές εργασίες και τεχνικά έργα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

 
     
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, προσαρμόζοντας τις δράσεις μας στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ δίνουμε έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και επικοινωνία.
Συνεργαζόμαστε επιτυχώς με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, Δήμους και άλλους φορείς, είτε στη Θεσσαλονίκη είτε σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Με συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε χωματουργικές εργασίες οποιουδήποτε όγκου ή ύψους προϋπολογισμού, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.
 
   
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωματουργικές εργασίες
  Kατασκευή οδοποιίας - γεφυρών
  Eμπειρία στην εκσκαφή πυρομαχικών
  Mεταφορές δημόσιες & ιδιωτικές
  Eμβάθυνση λιμένος μετά βυθοκόρου
 
 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ